Kenyataan Sebutharga

9 Nov

KENYATAAN SEBUT HARGA

Sebut harga adalah dipelawa kepada syarikat-syarikat yang berdaftar dengan KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA di bawah bidang atau sub bidang yang berkaitan sahaja dan berdaftar di PERBADANAN KEMAJUAN KRAFTANGAN MALAYSIA serta masih dibenarkan menyertai sebut harga berikut:

TAJUK / NO.SEBUT HARGA

MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH MESIN-MESIN SERTA PENDAWAIAN ELEKTRIK UNTUK PUSAT INKUBATOR TEMERLOH PAHANG, PERBADANAN KEMAJUAN KRAFTANGAN MALAYSIA

[PKKM/BT/S/40/2010]

KELAYAKAN

Kod Bidang:180100 / 180300

HARGA DOKUMEN

RM10.00(Tidak akan dikembalikan)

TARIKH TUTUP SEBUT HARGA

19 November 2010 (Jumaat)

Tepat jam 12.00 tengah hari

TARIKH, MASA &TEMPAT TAKLIMAT

Tarikh: 11 November 2010 (Khamis)

Masa:  11.30 pagi

Tempat: Pusat Inkubator Temerloh, Lot 11, Kawasan Perindustrian Songsang, 28000 Temerloh, Pahang (Kehadiran diwajibkan)

1.  Syarikat-syarikat yang berminat adalah diwajibkan untuk menghadiri taklimat yang akan diadakan pada tarikh dan tempat seperti di atas.

2. Dokumen Sebut Harga boleh diperolehi pada waktu pejabat mulai 10 hingga 19 November 2010 di Unit Perolehan, Bahagian Kewangan & Pembangunan, Tingkat 1, Bangunan Seri Utama, Kompleks Kraf Kuala Lumpur, Seksyen 63, Jalan Conlay, 50450 Kuala Lumpur.

3. Dokumen ini boleh dibeli dengan menggunakan Bank Draf / Kiriman Wang / Wang Pos atas nama PERBADANAN KEMAJUAN KRAFTANGAN MALAYSIA. Bayaran tunai juga diterima.

4. Dokumen Sebut Harga hanya dijual kepada syarikat yang menunjukkan Sijil Asal Pendaftaran dengan Kementerian Kewangan berserta satu salinan sijil tersebut.

5. Dokumen Sebut harga yang telah lengkap diisi dan ditandatangani sepenuhnya hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat berlakri dengan mencatatkan Tajuk dan No. Sebut Harga di bahagian luar sebelah kiri tanpa pengenalan dan dimasukkan ke dalam Peti Sebut harga di alamat:

Unit Perolehan, Bahagian Kewangan & PembangunanPerbadanan Kemajuan Kraftangan MalaysiaTingkat 1, Bangunan Seri Utama, Kompleks Kraf Kuala LumpurSeksyen 63, Jalan Conlay, 50450 Kuala Lumpur

6. Dokumen Sebut harga hendaklah sampai ke alamat di atas tidak lewat dari pukul 12.00 tengah hari pada 19 November 2010. Tawaran yang dihantar selepas jam 12.00 tengah hari tidak akan dipertimbangkan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: